Hoe zit dat nou precies met negatieve emoties, gedachten, gevoelens en overtuigingen bij vrouwen?

Als Creatrix® Transformologist® helpt ik vrouwen om stappen te zetten op weg naar hun meest ideale leven.Want met de methodiek Creatrix® kunnen vrouwen hun belemmerende overtuigingen en negatieve emoties op een simpele, snelle en effectieve manier loslaten.

Vrouwen hebben na een Creatrix® traject weer de POWER (voor vrouwen 😉 ) die ze nodig hebben om verder te gaan met het leven dat ze graag willen leiden.

Maz Schirmer van the Institute of Woman International noemt Creatrix® de meest ultieme transformatie tool op de wereld! Dat is het ook absoluut!

Nu ik weet hoe Creatrix® werkt en wat het voor vrouwen kan doen kan ik dat makkelijk bevestigen. Maar er is een tijd geweest dat ik dacht, dat kan nooit, te mooi om waar te zijn, zoiets bestaat helemaal niet, verkooppraatjes, daar trap ik niet in. Als het zo geweldig is zal het wel hartstikke duur zijn, ik heb nog nooit van Creatrix® gehoord, op de wereld zei ze? nou dat lijkt mij een beetje overdreven. Dat is zomaar een kleine greep uit mijn belemmerende overtuigingen die onbewust oppopten na het horen van deze uitspraak. Ik had namelijk geleerd dat je mensen niet zomaar op hun trouwe, blauwe ogen kunt vertrouwen, dat de dingen niet zomaar komen aanwaaien, dat ik op mijn hoede moest zijn als het te mooi is om waar te zijn want dan zit er wel een addertje onder het gras.

Dus het uitspreken van die ene zin “Creatrix® is de meest ultieme transformatie tool op de wereld!” zorgde ervoor dat ik wantrouwen, pessimisme, achterdocht en ongeloof voelde en mogelijk ook wel angst om te worden opgelicht zonder dat ik mij daar bewust van was. Wow!!

Die gedachten en gevoelens zijn mij overkomen speelden in mijn onderbewustzijn, ik dacht niet bewust goh wat ben ik nu wantrouwig.

Hoe werkt dat dan precies?

Per dag hebben we tussen de 40.000 en 60.000 gedachten. Maar slechts 5 % van deze gedachten zijn we ons bewust, die andere gedachten zijn onbewust, maar deze 95 % aan gedachten en overtuigingen worden wel ergens in ons lichaam opgeslagen. En zonder het te weten herhalen we keer op keer op keer de gedachten die in ons systeem zijn opgeslagen. Deze zijn daardoor verankerd.

Een heleboel overtuigingen zijn ons in de eerste levensjaren aangeleerd door onze ouders/opvoeders en leraren en in de loop der jaren hebben we daar zelf gedachten en oordelen aan toegevoegd door de dingen die we hebben gehoord of meegemaakt.

En wat doet het vrouwenbrein, die koppelt aan iedere gedachte een emotie! Onze gedachten creëren onze emoties en gevoelens.

Als we de dingen denken en doen die we leuk vinden voelen we ons ook blij en gelukkig of trots maar wist je dat we maar liefst 70 tot 75%!! van onze gedachten als negatief ervaren. Heftig niet waar?!

Onze gedachten creëren onze emoties.

Onze emoties zorgen er vervolgens voor dat we in actie komen, of juist niet.

Als jij je volmaakt gelukkig voelt, dan heb je geen zin om de hele dag op de bank te zitten of in bed te blijven liggen. Als jij je doodongelukkig voelt hebt je geen zin om iedere seconde te genieten van al het moois om je heen. De meeste vrouwen ervaren hun staat van zijn ergens tussen deze twee uitersten.

In ons onderbewustzijn of zoals we het ook wel noemen ons innerlijke weten, onze intuïtie of het onderbuikgevoel weten we wat het beste is voor onszelf. Daar handelen we ook naar, tenminste, als we niet geblokkeerd worden door een negatieve emotie die is gecreëerd door onze overtuiging.

Zo simpel is het!

Je zou dus kunnen zeggen vanaf nu denk ik alleen nog maar positief, dan  worden al mijn problemen opgelost, maar helaas is het niet zo simpel.

Als ik namelijk tegen mijzelf zeg dat ik vanaf nooit niet meer aan roze olifanten op blauwe fietsen mag denken dan is dat onmogelijk. Ik kan de gedachte daaraan misschien onderdrukken of verdringen, maar juist dan zul je zien dat alle olifanten in de speelgoedwinkel roze zijn en dat er meer mensen op blauwe fietsen rijden dan je dacht. Oftewel, als je getriggerd wordt val je terug in je oude gedachtenpatroon. Daarbij komt dat een groot deel van de emoties die gekoppeld zijn aan je gedachte zijn verankerd in je onderbewustzijn.

Als je een blijvende verandering wilt zul je de emoties en overtuigingen die zijn opgeslagen in je onderbewustzijn moeten aanpakken.

De Creatrix® methodiek, de meest ultieme transformatie tool op de wereld 😉 , zorgt ervoor door middel van een zeer geavanceerde visualisatie dat je op simpele wijze naar je onderbewustzijn kunt gaan. Daar vind je de levenslessen die je nodig hebt, je aha momenten, je begint ineens dingen te begrijpen, patronen te zien. Dat zal het wezenlijke verschil gaan maken.

Heb jij last van je beperkende overtuigingen, wil je er graag vanaf? Ben jij op zoek naar je POWER en zou je graag willen weten wat Creatrix® voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op of boek een gratis POWERadviesgesprek.

Add A Comment