Veel hoogopgeleide of getalenteerde vrouwen hebben last van faalangst. Ondanks dat ze capabel genoeg zijn voor wat ze doen, voelen ze zich toch vaak incompetent. Hoe kan dat?

Vaak weten ze wel dat ze het kunnen maar wordt de lat zodanig hoog gelegd dat er toch twijfel ontstaat. Hoeveel diploma’s ze ook bezitten, ze twijfel toch aan hun eigen kunnen. Dit wordt ook wel ‘imposter syndroom’ genoemd; bang om toch door de mand te vallen.

Ondanks dat dit geen officiële stoornis is, komt het vaak voor bij hoogopgeleide vrouwen. Vaak komt het imposter syndroom naar voren bij steeds meer succes. Je streeft naar perfectionisme en bent bang dat een klein foutje ervoor kan zorgen dat je door de mand valt en iedereen ziet dat je het toch niet kunt. Hoe kom je van deze onnodige gevoelens af? Een faalangst training kan helpen inzien wat je wel en niet kan. Zo leer je dat er veel dingen zijn waarin je succesvol bent, alleen moet je het ook nog zo gaan voelen.

Neem contact met mij op voor een passend aanbod voor faalangst training!

Faalangst herkennen

Ben jij eigenlijk best wel succesvol, krijg je eigenlijk altijd goede reacties op je prestaties maar voelt het nooit alsof je echt succesvol bent? Faalangst wordt vaak niet herkend omdat het voelt alsof de twijfel die je hebt normaal is. Het daadwerkelijk genieten van je succes is er soms wel maar dat duurt vaak erg kort. Bij de volgende opdracht ben je het succes van de vorige keer al lang weer vergeten of is het voor jou niet meer relevant. Hierdoor groei je niet door je succesvolle ervaringen en worden de onzekere gedachtes dus niet minder naarmate je meer succes boekt.

Een faalangst training biedt dé oplossing!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan is de kans dat jij last hebt van faalangst of het zogenoemde ‘imposter syndroom’ best groot. Wil jij bevrijdt worden van deze gedachtes? Twijfel dan niet om een faalangst training te volgen. Jij kunt weer een POWERvrouw worden en oprecht gaan genieten van jouw succes!

Vind een faalangst coach en onderneem actie!

Het is nooit te laat om trots te worden op de successen die al behaald zijn en die je nog kunt behalen zonder bijkomende twijfelgevoelens. Een faalangst coach kan je helpen om doormiddel van de juiste tips en trainingen weer het gevoel te geven dat je een Powervrouw bent.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie of plan een afspraak!