LEVEN VANUIT MIJN VROUWELIJKE POWER!!

Als je mij een paar jaar gelden had gevraagd wie ik ben dan zou ik je verteld hebben dat ik een intelligente vrouw ben met een brede belangstelling. Ik ben loyaal, zorgzaam, trots op mijn gezin, gek op dieren en ik sta positief in het leven. Ik ben gelukkig en heb niks te klagen. En dat is precies wie ik nu nog steeds ben.

Toch zijn er in die paar jaar veel dingen veranderd.

Ik had alles goed voor elkaar, maar diep van binnen toch het gevoel dat er iets ontbrak in mijn leven, ik kon het niet goed uitleggen, het was een beetje een onbestemd gevoel. Ik wist dat ik meer wilde bereiken en dat ik meer in mij had, maar wat precies wist ik eigenlijk niet. 

Echt de tijd om daar lang bij stil te staat nam ik ook niet, ik moest namelijk voor de kinderen zorgen, werken om geld te verdienen, het huishouden doen en natuurlijk ook goed voor mijzelf zorgen, het leven gaat gewoon door.

Maar zonder dat ik het echt door had was ik mijzelf eigenlijk een klein beetje kwijt geraakt in de loop der jaren. Ik was vooral druk met het vervullen van mijn plichten (naar anderen toe), in plaats van het najagen van mijn eigen wensen en dromen. Ik vroeg mijzelf steeds vaker “wat wil ik nou eigenlijk bereiken in het leven?” Dat gevoel van, “is dit het nou, er moet toch meer zijn?”  En” Hoe doet een ander dat toch?”

In 2017 drong het tot mij door dat ik nog 25 jaar moest werken voor ik de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt. 

25 jaar! Maar dat betekende dus ook dat ik nog minimaal 25 jaar de tijd had om mijn leven te veranderen en het leven te creëren dat ik graag wilde. Op dat moment besloot ik de regie over mijn leven zelf in handen te nemen, op zoek te gaan naar mijzelf en alles uit het leven te halen wat het te bieden heeft. Je leeft (dit leven) tenslotte maar een keer. Ik wilde aan het einde van mijn leven geen spijt hebben van de dingen die ik niet heb gedaan.

Dat ik mensen wilde helpen wist ik al toen ik een klein meisje was. Dat is ook wat ik altijd al van nature heb gedaan in mijn leven.

Ik heb ook altijd al een grote belangstelling gehad voor wat mensen beweegt, voor de tegenstellingen in het leven en ook voor de wet van aantrekking. Waarom lukt het de een zo makkelijk om een nieuwe realiteit te creëren en blijft de ander zo vast zitten in oude gewoonten?

Mijn ontdekkingsreis naar wat ik zelf echt wilde met mijn leven bracht mij bij Creatrix®.

Creatrix® is een methodiek speciaal ontwikkeld voor de werking van het vrouwenbrein.

Ik volgde in 2018 de opleiding tot Creatrix® Transformologist® bij the Institute of Woman International en werd daarmee de eerste gecertificeerde Creatrix® Transformologist® in het oosten van het land. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat Creatrix® mijn leven zo zou veranderen.

Ik leerde mijzelf beter kennen dan ooit. Er vielen puzzelstukjes op hun plek waardoor mijn plaatje voor de toekomst ineens een stuk helderder werd. Ik raakte mijn belemmerende overtuigingen kwijt, mijn angsten en onzekerheden die in de weg zaten om mijn doel te bereiken. Dat werkte zo bevrijdend en gaf zo veel rust, ik kreeg de inzichten die ik nodig had om verder te gaan, om de stap naar the next level ook daadwerkelijk te durven zetten.

In 2018 werd ik de coach voor vrouwen die ook graag willen doorbreken en willen groeien naar the next level. Business vrouwen die zo veel te bieden hebben, maar zichzelf klein houden of klein laten houden door de invloed van hun omgeving. 

Maar ook vrouwelijke ondernemers die succesvol zijn voor de buitenwereld, maar van binnen last hebben van onzekerheden, faalangst of perfectionisme. Het klassieke imposter syndroom.

Door het ontwortelen van al die belemmerende gedachten en onverwerkte emoties tot op celniveau komen zij zichzelf weer tegen en worden zij zich bewust van wie zij in essentie zijn.

Ik heb inmiddels wel geleerd dat die succesvolle powervrouwen waar ik vroeger tegenop kon kijken en van onder de indruk was, van binnen heel vaak bang zijn om niet goed genoeg te zijn.

Ze werken keihard om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen omdat ze mensen niet willen teleurstellen. Vaak vrouwen die een muur optrekken of maskers opzetten om het voor de buitenwereld zo mooi mogelijk te laten lijken. En dat heeft een grote invloed en impact op hun innerlijke wereld. 

We hebben allemaal ons rugzakje en moeten dealen met het leven zoals het komt, maar vaak dragen we dingen mee die ons niet langer dienen en maken we keuzes die ons niet verder helpen.

Ik ben geen business coach voor vrouwen die willen werken aan hun marketing, aan het verbeteren van hun website, hun dienst of product. Dat is de buitenkant en daar zijn veel andere goede coaches voor.

Ik leer vrouwen wat het betekent om vrouw te zijn en ik begeleid ze bij hun innerlijke groei en bewustwording, een transformatieproces waarbij zij de vrouw kunnen worden die zij graag willen zijn. Ik help vrouwen om zichzelf te bevrijden van alle emotionele en mentale blokkades die in de weg zitten om hun ideale leven te kunnen leiden, simpelweg door succesvol te zijn van binnenuit.

Succesvolle, zelfverzekerde vrouwen die leven vanuit hun vrouwelijke POWER, hun innerlijke kracht, zijn namelijk nodig om de wereld een beetje mooier te maken.

Wanneer ik een (klein) steentje bij kan dragen om hun leven mooier te maken is mijn missie al geslaagd. Dat is mijn passie, mijn drijfveer, vrouwen te laten genieten van wie ze diep van binnen werkelijk zijn!