Wie ben ik?

Ik ben Yvanka Buitenhek, moeder, partner, levensgenieter en POWERvrouw. Ik help vrouwen te ontdekken hoe zij kunnen leven vanuit hun POWER en ik help ze om de volgende stap te zetten op de weg naar hun ideale leven.

In 2000 werd ik moeder van een fantastische dochter, mijn hele leven draaide om haar. Mijn fulltime baan gaf ik op om parttime te werken, mijn dagindeling werd aangepast aan haar dagritme en ik voelde mij dolgelukkig. Toen ik in 2004 ook nog een minstens zo’n fantastische zoon kreeg was mijn geluk compleet. Ik paste mijn leven aan aan de kinderen, cijferde mijzelf met liefde weg voor hun geluk, want als zij gelukkig zijn, dan ben ik dat ook.

Naarmate de jaren verstreken merkte ik op dat ik steeds meer op de automatische piloot leefde en ik niet uit het leven haalde wat er in zat.

Iedere ochtend wanneer ik wakker werd was mijn toekomst weer een dagje korter en ik dacht steeds vaker na over mijn leven en de dingen die ik had bereikt, of liever gezegd niet had bereikt.

Ik werkte voor een fijn bedrijf en had leuke collega’s, maar ik was een beetje afgestompt mijn vaste baan gaf mij geen voldoening meer. Ik wilde wel wat anders maar ik durfde ook niet zomaar mijn financiële zekerheid op te geven. De kinderen werden ouder en steeds zelfstandiger, ikzelf werd natuurlijk ook steeds ouder en hoewel ik niet precies aan kon geven wat ik wilde met mijn leven wist ik wel dat er iets moest veranderen, ik moest in actie komen, keuzes maken!!

Daarom ben ik in 2017 op ontdekkingsreis gegaan, op zoek naar mijzelf en mijn ambitie en eigenlijk ontdekte ik wat ik al wist, ik wilde mensen gaan coachen. Iets waar het kleine meisje in mij als peutertje al mee was begonnen, positief in het leven staan en andere mensen daar in mee nemen en wat ik als tiener voor ogen had toen ik de opleiding sociale dienstverlening afrondde.

Nog datzelfde jaar kwam Creatrix® op mijn pad, een methodiek die vrouwen helpt om de beren op de weg naar hun ideale leven op te ruimen. Dat bleek mijn missende puzzelstukje te zijn!

Ik heb in maart 2018 de opleiding afgerond en heb ook zelf een Creatrix® traject doorlopen om mijn belemmerende overtuigingen aan te pakken.

Wil jij horen hoe Creatrix® mijn leven heeft veranderd en mij heeft geholpen om een volgende stap naar “the next level”  te maken en wil je ontdekken of Creatrix® jou ook kan helpen om je leven te veranderen en je dromen waar te maken, neem dan contact met mij op voor een gratis POWERadviesgesprek van 30 minuten. Ik maak graag tijd voor je vrij.