Kun jij wel wat POWER gebruiken? Om alles uit jouw leven te halen wat erin zit? Of om echt 100% te leren genieten van het leven en van alles wat het jou te bieden heeft? Wil jij graag je bedrijf laten groeien, maar wordt je tegen gehouden door angst, onzekerheid, of de gedachte dat het niet kan?

Ben jij klaar om ECHT die POWERvrouw te worden en te ontdekken wat er gebeurt als jij bevrijdt bent van emotionele en mentale lasten en je dichter bij jezelf staat dan ooit zodat je weer gaat leven vanuit jouw POWER?

Maak een afspraak een vrouwencoach!

Elke maand bied ik als vrouwencoach 8 gratis en vrijblijvende 1-op-1 POWER -adviesgesprekken aan om te ontdekken hoe jij de POWERvrouw in jou terugvindt en hoe jouw leven er uit kan zien als jouw issues zijn opgeruimd. Ook vertel ik je hoe Creatrix® jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen en wat het allemaal voor jou teweeg kan brengen. Als vrouwencoach in Enschede kan ik (online) vrouwen door heel Nederland helpen om een Powervrouw te worden!

Na dit gesprek van ongeveer een half uur, waarin ik je persoonlijke tips, informatie en adviezen geef, begrijp je hoe jou leven er uit kan zien als je (weer) gaat leven vanuit jouw POWER.

Wil jij in aanmerking komen voor een gratis POWER adviesgesprek met een coach voor vrouwen? En wil jij graag weten welke doelen jij kunt bereiken in jouw leven of in jouw bedrijf als jij leeft vanuit jouw vrouwelijke POWER?


Klik hier voor het maken van een afspraak!