Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde; goed in je vel zitten, succesvol zijn en gelukkig zijn. Toch zijn er veel vrouwen die vastlopen door bijvoorbeeld stress, zorgen of hebben zelfs al te maken met een burn-out. Vaak zijn er meerdere invloeden waardoor dit veroorzaakt wordt en raak je de weg naar je succesvolle en gelukkige zelf kwijt. Tijdens een training persoonlijke ontwikkeling help ik als coach op een snelle en simpele manier de weg vrij te maken, zodat je weer kunt gaan leven vanuit jouw POWER.

Coach persoonlijke ontwikkeling

Ik ben actief als coach voor persoonlijke ontwikkeling en help jou graag om weer een PowerVrouw te worden. Ik ben gecertificeerde Creatrix® Transformologist® en heb in de afgelopen jaren al heel wat vrouwen kunnen helpen met een Cursus persoonlijke ontwikkeling.

Ik sta als coach klaar voor vrouwen die graag willen doorbreken en willen groeien naar een next level. Er zijn veel business vrouwen die zo veel te bieden hebben, maar zichzelf klein houden of zich klein laten houden door hun omgeving. Daarnaast zijn er ook veel vrouwelijke ondernemers die voor de buitenwereld erg succesvol zijn, maar ondertussen veel last hebben van onzekerheden, faalangst of extreme perfectionisme. Het klassieke imposter sydroom.

Door het ontwortelen van al deze belemmeringen en onverwerkte emoties kun je bewust worden van wie je bent en hoe je hiermee om kunt gaan. 

Boek jouw eerste gratis adviesgesprek voor een cursus persoonlijke ontwikkeling!

Ik begeleid vrouwen bij hun innerlijke groei en bewustwording, een transformatieproces waarbij jij de vrouw kunt worden die je graag wilt zijn. Ik help met het bevrijden van alle emotionele en mentale blokkades die in de weg staan om het ideale leven te kunnen leiden, simpelweg door succesvol te zijn van binnenuit.

Heb je vragen over een training persoonlijke ontwikkeling of heb je interesse in een gesprek met mij als coach? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of boek een gratis PowerAdvies gesprek.