Wat is POWER?

Er zijn erg veel vrouwen die wel wat POWER kunnen gebruiken. Of misschien kan ik beter zeggen op zoek zijn naar hun eigen POWER, hun eigen kracht, want het is een feit, in iedere vrouw schuilt een POWERvrouw, heb jij haar al ontdekt?

Je hoort het steeds vaker, als je positief denkt en je mindset veranderd dan word je vanzelf gelukkig. Als je dan ook nog dankbaar bent voor alles wat je hebt, dan doet de wet van de aantrekkingskracht de rest! Veel vrouwen die wel positief in het leven staan en echt wel inzien dat ze het niet slecht hebben, hebben toch het gevoel dat ze niet uit het leven halen wat er in zit. Ze lopen vast. Ze hebben het gevoel dat ze niet zichzelf (kunnen) zijn of dat ze veel meer te bieden hebben, maar het komt er niet uit. Soms weten vrouwen niet eens wat ze nou echt willen in hun leven of hebben het gevoel dat ze geleefd worden. 

Als gevolg daarvan zijn ze gestrest en moe, ze lopen vaak te piekeren. En ondanks dat ze zo hun best doen zijn ze van binnen niet echt gelukkig, ze missen rust en balans.

De vrouwen die niet leven vanuit hun POWER hebben ook vaak moeite met het maken van keuzes. Ze zeggen te vaak ja terwijl ze eigenlijk nee bedoelen. Ze hebben sneller last van een schuldgevoel, plichtsgevoel, verantwoordelijkheidsgevoel en ze willen vooral niemand teleurstellen.
Ook twijfelen ze vaak aan zichzelf, lopen zichzelf makkelijk voorbij en hebben vaak ook weinig of geen zelfvertrouwen. 

Wat is POWER dan precies en hoe ontdek je die POWER?

Er zijn slechts 5 stappen nodig om jouw vrouwelijke POWER weer te laten stromen en jouw ideale leven te gaan leven.

Stap 1 PERSOONLIJK

Stap 2 OPRUIMEN

Stap 3WAARDE

Stap 4 ENERGIE

Stap 5 RESULTAAT

Zo simpel is het!

Een vrouw die weet wie ze PERSOONLIJK is, (wat ze wil, wat ze kan, wat ze denkt, wat ze vindt, wat ze voelt en waar ze echt blij van wordt), zal OPRUIMEN wat ze niet nodig heeft of wat haar in de weg staat om haar ideale leven te leven. 

We verzamelen een heleboel in ons leven wat we niet echt nodig hebben. Een zolder vol troep of een uitpuilende kledingkast kunnen we wel OPRUIMEN, maar als het gaat om zorgen, terugkerende gedachten of negatieve gevoelens die we hebben verzameld maar die we eigenlijk helemaal niet willen,  dan is het een stuk lastiger. We krijgen allemaal overtuigingen mee van onze ouders, opvoeders en leraren. Maar is alles wat je geleerd hebt ook werkelijk waar? Of hebben zij, met de beste bedoelingen, hun eigen perceptie overgebracht maar ervaar jij dat juist als een last? 

Waarom blijf je die overtuigingen, die lasten dragen? Hoe ziet jouw leven eruit als je rugzak minder zwaar is en jij dromen waar gaat maken? Door je belemmerende gedachten en gevoelens OP te RUIMEN maak je het leven een stuk makkelijker voor jezelf! Iedere vrouw kan op zijn tijd wel een mentale en emotionele schoonmaak gebruiken om met frisse gedachten en gevoelens verder te kunnen gaan!

Wist je dat je met Creatrix® op een hele snelle en simpele manier blijvend je negatieve gedachten en gevoelens OP kunt RUIMEN en daarvoor in de plaats levenslessen ontvangt die wel met jou resoneren?

Als een vrouw haar zorgen heeft OPGERUIMD ervaart ze veel meer rust, ruimte en balans in haar leven.

Als er niets meer in de weg staat omdat ze zichzelf bevrijdt van onnodige ballast, kan ze zich gaan focussen op haar dromen, wensen en doelen en de WAARDE die ze wil bereiken of bieden. Ze kan zichzelf zijn, hoe WAARDEvol is dat?

Als ze weet wat ze wil komt ze in actie, ze weet waar ze haar ENERGIE in wil stoppen en vooral ook waar ze haar ENERGIE niet in wil stoppen omdat het te veel ENERGIE kost. En je weet, dat waar jij je ENERGIE in stopt dat groeit. Uiteindelijk zal ze daardoor haar gewenste RESULTAAT bereiken.

Hoe mooi ziet jouw leven eruit als jij je dromen en wensen uit laat komen, als jij jouw doelen bereikt en kunt genieten van het RESULTAAT…..

Hoe komt het dat jou POWER niet stroomt?

Misschien klinkt dit voor jou te simpel, misschien weet je ook wel dat het zo werkt maar is het in de praktijk nog niet zo eenvoudig om jezelf te veranderen. Dat kan kloppen! Dat komt voor een groot deel omdat we ons niet bewust zijn van onze gedachten en patronen die veel dieper liggen.

We hebben ook niet alleen te dealen met onze gedachten en patronen, maar ook met onze gevoelens, onze omgeving, onze opvoeding, omstandigheden en onze vrouwelijke cyclus, kortom met het leven.

Daarbij komt ook nog dat 95% van onze gedachten onbewust voorbij komen en waar we ons niet bewust van zijn, dan hebben we daar ook geen controle over. Toch zit het in je systeem!

Emoties als angst, boosheid en verdriet horen bij het leven, maar het is niet de bedoeling dat ze gaan overheersen. Juist dan wil je weer gaan leven vanuit jouw POWER!

Als je steeds terugkerende gedachten of gevoelens heb die in de weg zitten en jou belemmeren om jouw ideale leven te gaan leven, dan moet je aan je POWER gaan werken!

Als jij van huis uit overtuigingen mee hebt gekregen die helemaal niet bij je passen maar jou wel in de weg zitten, dan moet je aan je POWER gaan werken!

Als jij je dromen waar wilt maken, maar diep van binnen zit er “iets” in de weg dat je tegenhoudt, ga dan vooral werken aan je POWER.

Als er iets in jouw systeem zit dat je tegenhoudt om gelukkig te zijn, dan is het de hoogste tijd om eens naar jezelf te kijken en diep van binnen op te gaan ruimen. 

Heb jij het idee dat je wel wat meer POWER kunt gebruiken, neem dan eens contact met mij op.
Ik kijk graag met je mee, waar jij nog stappen kunt zetten. Of ik stel samen met jou een POWERplan op.

Maar LET OP, jij vindt jouw POWER alleen als je er naar op zoek gaat, als je bereidt bent om aan jezelf te werken, persoonlijk wilt groeien, je ballast over boord wilt gooien en ambities hebt om de beste versie van jezelf te zijn.
WEES GEWAARSCHUWD als jij namelijk lekker in je vel zit is de kans is groot dat jouw omgeving besmet raakt met jouw stralende lach, jouw rust en zelfvertrouwen en dat kan de wereld zomaar een klein beetje mooier wordt.

Jouw POWER veranderd jou en je omgeving! Als jij ook graag iets wilt veranderen  maak dan een afspraak voor een gratis POWERadviesgesprek .

Het is mijn missie om vrouwen te leren leven vanuit hun POWER, hun innerlijke kracht en te ontdekken waar zij echt gelukkig van worden!