In mijn interactieve, informatieve en vooral ook gezellige workshop ” Beleef je POWER in 5 stappen (en ga je ideale leven leven)” ontdek je wat POWER is en hoe jij dat kunt gebruiken. Ook leer ik jou wat er voor nodig is om de POWERvrouw in jezelf (terug) te vinden. 

Je krijgt antwoorden op de vraag wie ben ik en wat wil ik nou precies in mijn leven.
Je krijgt informatie over Creatrix®.
Je leert wat het verschil is tussen het mannenbrein en het vrouwenbrein en ook wat de invloed van je vrouwelijke hormonen is op jou. Welke doelen wil jij bereiken?

Na deze workshop begrijp je jezelf beter, weet je wat je kwaliteiten zijn en wat je zou moeten veranderen om als POWERvrouw door het leven te gaan. Aan het einde van de workshop is het voor jou en stuk helderder hoe jouw ideale leven er uit kan zien.

Tijdens de workshop lossen we (nog) geen concrete issues op, maar met de informatie, tips en inzichten die je hebt verkregen kun jij zeker een flinke stap in de juiste richting zetten. Welk pad ga jij bewandelen?

Wil je weten wanneer er  weer een inspirerende workshop is waarin ik je leer hoe je in 5 stappen je ideale leven kunt leiden? Neem dan contact met mij op.